Startery
przystawki
Tatar z łososia
45 pln
Tatar z tuńczyka
55 pln
sałatki
Sałatka wakame
18 pln
Fasolka Edamame
18 pln
Kimchi
18 pln
zupy
Zupa Galangowa z krewetkami
28 pln
Zupa rybna z kawałkami łososia
28 pln
tempury
Krewetki w tempurze
47 pln
Kalmary w tempurze
38 pln
Cukinia w tempurze
25 pln
Futomaki
To jedne z najbardziej popularnych rodzajów maki-sushi. Ich nazwa pochodzi od słowa futoi oznaczającego „gruby, tłusty”. Futomaki zwijamy na bambusowej maci, a następnie kroimy na plastry o grubości około 2 centymetrów.
świeże
Sake Futomaki (6 szt.)
30 pln
Ibodai Futomaki (6 szt.)
27 pln
Suzuki Futumaki (6 szt.)
29 pln
Maguro Futumaki (6 szt.)
33 pln
Yasai Futumaki wege (6 szt.)
24 pln
Califormia Futumaki (6 szt.)
26 pln
maki w tempurze
Futomaki z tatarem z łososia
36 pln
Futomaki z tatarem z tuńczyka
36 pln
Futomaki wegetariańskie
28 pln
Hosomaki wegetariańskie (warzywo do wyboru)
19 pln
Futomaki z sałatką z paluszka krabowego
30 pln
Philadelphia Almond (otoczona w płatkach migdałów)
36 pln
pieczone
Futo Sake Yaki (6 szt.)
33 pln
Futo Ibodai Yaki (6 szt.)
29 pln
Futo Suzuki Yaki (6 szt.)
32 pln
Futo Ebi Ten (6 szt.)
34 pln
Ebi Sweet Cream (6 szt.)
35 pln
Unai Kabayaki (6 szt.)
33 pln
Spider Roll (6 szt.)
35 pln
Futo Ika Ten (6 szt.)
31 pln
Futo Tofu (6 szt.)
34 pln
Futo Asparagus wege (6 szt.)
31 pln
Futo Zukkini wege (6 szt.)
32 pln
Ebi Bekon Roll (6 szt.)
36 pln
Tiger Roll (6 szt.)
38 pln
Futo California Ten (6 szt.)
32 pln
Philadelphia i special
philadelphia
Sake Philadelphia (6 szt.)
32 pln
Ibodai Philadelphia (6 szt.)
28 pln
Suzuki Philadelphia (6 szt.)
31 pln
Maguro Philadelphia (6 szt.)
32 pln
special
Kanikama Maki (6 szt.)
32 pln
Maguro Sweet & Spicy (6 szt.)
34 pln
Sake Spicy Futo (6 szt.)
33 pln
Futo Sake Unagi (6 szt.)
35 pln
Futo Masu Special (6 szt.)
36 pln
Futo Wakame Cream (6 szt.)
36 pln
Ebi Bata Futomaki (6 szt.)
34 pln
Nigiri
Ryż formujemy w owalny kształt, z odrobiną wasabi w środku, na którym nakładamy nadzienie, np. plasterek ryby, owoce morza lub warzywa. Nigiri w dosłownym tłumaczeniu z japońskiego znaczy „dwa palce”, co odnosi się do jednej porcji ryżu.
Nigiri dzielą się na akami (z nadzieniem w ciemnym kolorze, najczęściej tuńczykiem), shiromi (z rybą o białym mięsie, np. halibuta), hikarimono (z dodatkiem małych rybek pokrojonych na cieniutkie plasterki), nimono (z nadzieniem ugotowanym, np. krewetkami), hokanomono (z innym nadzieniem niż mięsnym, np. warzywami).